Kristel Verbeke deelt intiem moment met Gene Thomas en lokt heel wat reactie uit Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kristel Verbeke deelt intiem moment met Gene Thomas en lokt heel wat reactie uit

Kristel Verbeke deelt intiem moment met Gene Thomas en lokt heel wat reactie uit

Kristel Verbeke en Gene Thomas zijn het perfecte voorbeeld van een goeie relatie. Het koppeltje is al zo’n 20 jaar samen en nog steeds dolgelukkig. Samen hebben ze ook twee dochters, Nanou en Lily, die ze afgelopen weekend de avond van hun leven bezorgden.

Kristel Verbeke en Gene Thomas namen hun twee oogappels mee op een betoverende ‘Harry Potter’-wandeling. Daar laat het ex-K3’tje nu sfeerbeelden van zien op Instagram. Het koppeltje is duidelijk al helemaal in de kerstsfeer. “Magische avond in het bos eindigen met: ‘Kiss me underneath the mistletoe’”, schrijft Kristel.

En zo gezegd, zo gedaan. Kristel geeft haar man traditiegetrouw een dikke smakkerd op de mond onder een maretak. Net zoals in de films. De tortelduifjes wanen zich dan ook in een sprookje en dat doet de harten van al Kristels volgers smelten.

“Cute”, “Prachtig koppeltje”, “Die twee zijn te schattig samen”, “Love this” en “Liefde kan toch mooi zijn”, besluiten ze in de opmerkingen. Dat kunnen wij alleen maar beamen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws