Kürt Rogiers gelooft zijn oren niet na fantastisch nieuws: "Het is onwezenlijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kürt Rogiers gelooft zijn oren niet na fantastisch nieuws: "Het is onwezenlijk"

Kürt Rogiers gelooft zijn oren niet na fantastisch nieuws: "Het is onwezenlijk"

Sinterklaas is voorbij, het kerstseizoen kan beginnen. En hoe kan je dat beter inzetten dan met een gezellige kerstfilm? Woensdag ging ‘De familie Claus 3’ in première op Netflix, een prachtige Vlaamse kerstfilm waarin Kürt Rogiers een mooie rol te pakken heeft.

De derde film uit de ‘De familie Claus’-reeks is sinds eergisteren te zien op de streamingdienst Netflix. Je kan een prachtig kerstverhaal verwachten met Jan Decleir in de hoofdrol. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Kürt Rogiers, Sien Eggers, Josje Huisman, Pommelien Thijs en Eva van der Gucht. En hoewel de film woensdag pas in wereldpremière ging, is het succes nu al ongezien.

Dat komt niet als een grote verrassing als je weet dat ‘De familie Claus’ de populairste Vlaamse film aller tijden is op Netflix. De Vlaamse kerstfilm bereikte na zijn release wereldwijd namelijk meer dan 22 miljoen streams. Zelfs in de VS, Mexico en Italië was het een van de tien meest bekeken films.

“Dat wereldwijd zoveel miljoenen mensen de film bekijken is onwezenlijk”, denkt Kürt Rogiers erover in Het Laatste Nieuws. “Ik zit al bijna dertig jaar in het vak en al bijna even lang vragen ze mij of ik ook internationale ambities heb. Opeens word je gedubd in - neem bijvoorbeeld - het Japans of het Engels. Heel speciaal”, vindt de acteur. Hij kan zijn oren bijna niet geloven, maar is natuurlijk door het dolle heen door deze enorme verrassing.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws