Kürt Rogiers in zak en as na somber nieuws over ouders: "Aftakeling is heftig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kürt Rogiers in zak en as na somber nieuws over ouders: "Aftakeling is heftig"

Kürt Rogiers in zak en as na somber nieuws over ouders: "Aftakeling is heftig"

Nu Koen (Sieg De Doncker) uitgeschakeld is in ‘Familie’, hoopt Kürt Rogiers stiekem dat zijn personage Lars en Veronique (Sandrine André) dit jaar opnieuw een koppel worden. Maar dat is niet zijn vurigste wens voor 2023.

Wanneer hem in Story gevraagd wordt wat zijn wens voor het nieuwe jaar is, heeft Kürt Rogiers maar één duidelijk antwoord klaar. “Ik zit met de zorg voor mijn ouders”, vertelt hij openhartig. Zo lijdt zijn vader al enkele jaren aan chronische kanker. “Ik hoop dat zijn gezondheid stabiel blijft”, droomt Kürt luidop.

Bovendien zit Kürts moeder helaas in het beginstadium van dementie. “Ik hoop ook dat bij mama het destructieve proces vertraagt”, duimt hij. Geen gemakkelijke tijden dus voor de ‘Familie’-acteur. Wij wensen Kürt en zijn familie in ieder geval het allerbeste toe.

Vorig jaar in ‘Sergio Over De Grens’ vertelde de acteur al openlijk over de ziekte van zijn ouders. “Mijn vader had prostaatkanker, maar dat werd dan darmkanker, beenmergkanker, blaaskanker... Mijn moeder heeft het lastig met dingen vergeten, foute verbanden leggen... Ze is heel haar leven verpleegster geweest. Ze weet heel goed wat die ziekte met mensen doet”, klonk het toen. “Ik ben vorig jaar 50 geworden. Zelf vind ik dat niet zo erg. Maar de aftakeling van je ouders zien, dat vind ik wel heftig”, merkte Kürt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws