Laura Tesoro lost straf nieuws over Koen Wauters: "Dit is echt super" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Laura Tesoro lost straf nieuws over Koen Wauters: "Dit is echt super"

Laura Tesoro lost straf nieuws over Koen Wauters: "Dit is echt super"

Laura Tesoro heeft al ervaring met het presenteren van programma's, zoals 'The Voice Kids' en 'Belgium's Got Talent'. Ze presenteerde echter nog nooit solo. Dat gaat nu wel gebeuren in 'Starstruck', een gloednieuw programma.

Een heel avontuur was het voor de zangeres. "Het was enorm spannend", zegt Laura in TV Familie. "Ik heb er heel veel van opgestoken. Voor het eerst kon ik niet terugvallen op iemand anders, zoals Koen Wauters bij 'Belgium's Got Talent'." Gelukkig kreeg Laura de hulp van een heel team backstage. "Ik stond er niet alleen voor. Zij gaven mij heel wat tips waardoor de opnamen vlot verliepen."

Laura had veel aan Koen bij 'Belgium's Got Talent', maar die was er dus niet. Of toch? Koen kreeg het duidelijk niet over zijn hart om zijn pupil in de steek te laten. "Koen is tijdens de eerste twee shows komen piepen om mij wat feedback te geven. Het is super om van zulke mensen bij te leren", aldus Laura.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws