Leah Thys onderging zware operatie: zo gaat het nu met de actrice uit 'Thuis' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Leah Thys onderging zware operatie: zo gaat het nu met de actrice uit 'Thuis'

Leah Thys onderging zware operatie: zo gaat het nu met de actrice uit 'Thuis'

Eind september moest Leah Thys haar theatertournee abrupt cancelen. De actrice kampte met een botinfarct en kon amper nog stappen. Ze moest dringend onder het mes voor een nieuwe heup. Een goede maand later vertelt Leah hoe het met haar gezondheid gaat.

Ondertussen is Leah volop aan het revalideren. “Herstellen vraagt z’n tijd, maar alles evolueert perfect”, kan de actrice vertellen in Dag Allemaal. Zo’n drie keer per week brengt ze nog een bezoekje aan de kinesist. “Maar ik ben blij dat ik thuis verder kan revalideren. Vier weken ziekenhuis was meer dan genoeg”, moet haar van het hart.

Amper een maand na haar zware heupoperatie kan Leah al opnieuw stappen, af en toe nog eens met krukken weliswaar. “Die gebruik ik bij onzekere momenten, als ik me bijvoorbeeld vermoeid voel”, klinkt het. Zelf autorijden zit er ook nog niet in. “Maar gelukkig heb ik een chauffeur”, lacht ze. En die zal ze nodig hebben.

Deze week staat Leah al terug op de set van ‘Thuis’, alsof er niets gebeurd is. Sneller dan ooit terug van weggeweest dus. Ze is dan ook in de wolken dat ze haar geliefde collega’s eindelijk weer in de armen kan sluiten. “Terwijl ik thuis zat, heb ik nogmaals beseft wat voor toffe crew ‘Thuis’ heeft. Ik heb veel berichtjes en kaartjes gekregen van hen”, aldus Leah. Een straffe madam, dat is zeker.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws