Lesley-Ann Poppes dochtertje staat voor bijzondere mijlpaal: "Mama heeft het er niet gemakkelijk mee"

230901lesleyannpoppeinstagram
Lesley-Ann Poppe en haar grote liefde Kevin gaan al zes jaar als man en vrouw door het leven. De afgelopen jaren mochten de tortelduifjes twee kindjes verwelkomen, hun zoontje Gabriël (6) en dochtertje Lily-Jane (3). Nu is een belangrijk moment aangebroken voor hun jongste oogappel.
Nu de zomervakantie officieel achter de rug is, staat het nieuwe schooljaar voor de deur. Ten huize Lesley-Ann Poppe was 1 september dit jaar trouwens extra speciaal, want hun jongste kindje Lily-Jane mag naar de kleuterklas. “Klaar voor de eerste schooldag”, schrijft de trotse mama bij een kiekje van haar twee oogappels op Instagram.
“Voor Lily-Jane haar allereerste schooldag ooit...” En dat valt Lesley-Ann veel zwaarder dan verwacht. “Mijn kinderen worden groot en mama heeft het daar niet gemakkelijk mee”, biecht ze eerlijk op. Gelukkig werd haar bange moederhart meteen gerustgesteld toen ze zag dat de kleuterklas Lily-Jane enorm beviel. “Ze doet het heel flink”, laat de trotse mama weten bij een video op haar Instagramverhaal.

In het nieuw

Lesley-Ann zou Lesley-Ann bovendien niet zijn als haar dochtertje er niet piekfijn in orde uitzag om aan haar nieuwe avontuur te beginnen. Daarom nam ze de kleine meid op de laatste dag van de vakantie mee naar de kapper. “Lily-Jane maakt zich mooi voor haar entree in de eerste kleuterklas”, laat de blondine zien op haar Instagramverhaal.