Lien Opdebeeck uit 'Blind Getrouwd' en haar kersverse vriend kondigen prachtig nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lien Opdebeeck uit 'Blind Getrouwd' en haar kersverse vriend kondigen prachtig nieuws aan

Lien Opdebeeck uit 'Blind Getrouwd' en haar kersverse vriend kondigen prachtig nieuws aan

Lien Opdebeeck, die in 2022 deelnam aan 'Blind Getrouwd', is sinds een tijdje opnieuw gelukkig in de liefde. Zo vond ze de liefde bij Quentin. Nu hebben de twee ook zeer heuglijk nieuws te melden op Instagram.

Lien Opdebeeck bleef niet bij de pakken zitten na haar mislukte huwelijk met Joren Dumont in 'Blind Getrouwd'. Zo ging de onderneemster opnieuw aan het daten en al snel leerde ze Quentin kennen via de datingapp Bumble. "Alles zat meteen helemaal goed, dus die datingapp kon ik gelukkig snel verwijderen", vertelde Lien daarover in Het Laatste Nieuws.

Zo bleek Quentin ook een even grote dierenvriend te zijn als Lien. "Tijdens de eerste dates zijn we gaan wandelen met mijn hond Balou. Dat was voor mij het allerbelangrijkste, dat die twee overeen zouden komen. Gelukkig is Quentin een echte dierenvriend en was die klik er ook meteen", aldus de 'Blind Getrouwd'-kandidate.

6 maanden samen

Nu heeft Lien ook zeer heuglijk nieuws te melden. Zo zijn de twee inmiddels al een halfjaar samen. Dat laat Lien weten via haar Instagramverhaal. "Zes maanden", schrijft ze bij een prachtige zwart-witfoto van hun tweetjes, gevolgd door een hartje.

Lien Opdebeeck uit 'Blind Getrouwd' en haar kersverse vriend kondigen prachtig nieuws aan
Instagram Stories (@lien_opdebeeck)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws