Lien uit 'Blind Getrouwd' heeft heel wat te zeggen over de andere deelnemers Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lien uit 'Blind Getrouwd' heeft heel wat te zeggen over de andere deelnemers

Lien uit 'Blind Getrouwd' heeft heel wat te zeggen over de andere deelnemers

Het ‘Blind Getrouwd’-avontuur zit er helaas weer op. Het was een seizoen vol ups and downs en verrassende wendingen. Daar kan Lien Opdebeeck, die haar huwelijk met Joren Dumont helaas zag stranden, ongetwijfeld over meespreken.

‘Blind Getrouwd’ werd dit jaar voor de eerste keer in een nieuw jasje gestoken. De koppels leerden elkaar een pak beter kennen, vierden samen hun grote trouwfeest, vertrokken in groep op huwelijksreis en zagen elkaar tijdens het koppelsweekend al terug in België. Zo konden de deelnemers voor het eerst ook de andere stelletjes op de voet volgen.

Twee koppels zijn geslaagd in het experiment, de andere twee gingen helaas uit elkaar. Maar dat neemt niet weg dat Lien vol lof is over haar ‘Blind Getrouwd’-collega’s. “Wat ben ik enorm trots op deze 7 toppers”, schrijft ze op Instagram. Daarbij deelt ze enkele leuke kiekjes met de medekandidaten op de reünie-aflevering.

“Samen hebben we een zot avontuur beleefd, gelachen, geweend en plezier gemaakt”, blikt Lien maar al te graag terug op hun gezamenlijke avontuur. Maar ze hebben er vooral vriendschappen voor het leven aan overgehouden. En daar is Lien de makers van het programma heel erg dankbaar voor. “‘Blind Getrouwd’ is dan wel gedaan, maar onze vriendschap blijft voor altijd voortbestaan”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws