Linda Mertens dit najaar in het Sportpaleis? Regi onthult meer over 'The Return'

23052023regiphotonews
Dit najaar staat Regi opnieuw in het Sportpaleis met een nieuwe zaalshow 'The Return'. Er werd al veel gespeculeerd over die naam, maar zal Linda Mertens dan echt haar grote comeback maken in België? De dj vertelt daar nu zelf meer over.
Linda Mertens treedt sinds kort bijna wekelijks op in het buitenland. Vooral in Spanje en het Verenigd Koninkrijk en daar zingt ze natuurlijk ook de grootste hits van Milk Inc. Helaas hebben de Belgische fans van de dance-act haar nog niet aan het werk kunnen zien, maar komt daar binnenkort verandering in? Zij speculeren al langer over een comeback van Linda tijdens Regi's zaalshow 'The Return' in het Sportpaleis.
In een nieuw gesprek met Het Laatste Nieuws lost Regi nu wat meer over dat spektakel dit najaar. "Mijn show heet 'The Return', dus die stijl van muziek komt terug. Dat was sowieso al mijn plan", vertelt de dj. Dat valt ook te horen in zijn nieuwe single 'Horen, zien en zwijgen'. "Voor de rest: ik los niks van Linda. Maar ik moet wel zeggen: het begint wel allemaal zo een beetje te kloppen. Meer kan ik niet zeggen", klinkt het.

Blij 

"Als we het ooit zouden doen, dan moeten we nu misschien stilletjes beginnen kijken wanneer dat ze het ooit zou willen doen", verklapt Regi. Zo onderstreept hij dat nu een goed moment voor zo'n comeback zou kunnen zijn. "Je voelt wel dat het zou kunnen beginnen kloppen, hé", zegt hij. Hij is vooral gelukkig dat Linda zich terug goed voelt en terug op de planken staan. "Ik zie een Linda die blij is, dat is het belangrijkste", besluit hij.