Linde Merckpoel ziet het mislopen na geboorte van dochtertje Jackie: "Verschrikkelijkste maand van mijn leven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Linde Merckpoel ziet het mislopen na geboorte van dochtertje Jackie: "Verschrikkelijkste maand van mijn leven"

Linde Merckpoel ziet het mislopen na geboorte van dochtertje Jackie: "Verschrikkelijkste maand van mijn leven"

Linde Merckpoel en haar vriend Jef zijn trotse ouders van hun twee dochtertjes, Cleo (2) en Jackie (8 maanden). Hoe graag de video- en radiomaakster haar twee oogappels ook ziet, het moederschap heeft haar ook al vaak parten gespeeld.

In december 2020 verwelkomde Linde Merckpoel haar eerste kindje, haar dochtertje Cleo. Haar oudste wordt binnenkort dus drie en gaat intussen al naar school. Wat vliegt de tijd! “Ik ben zo blij dat we ook ons ­Jackietje nog hebben, een tweede kans om het allemaal nog eens te zien”, denkt de Studio Brussel-presentatrice erover in Het Nieuwsblad.

Nochtans is het na de geboorte van haar tweede dochter niet altijd even gemakkelijk geweest. In januari is Linde bevallen van de kleine Jackie. Maar de overgang van één naar twee kindjes viel de radiostem zwaarder dan verwacht.

Schuldig

“Die eerste maand nadat Jackie geboren was, was de verschrikkelijkste maand van mijn leven”, onthult Linde. “Ik hou nogal van routine en regelmaat en ineens was dat allemaal weg. Ik ­voelde me schuldig ten opzichte van iedereen. Heel verwarrend”, legt de presentatrice uit. Intussen loopt het gelukkig een pak beter. “Op het slapen na”, knipoogt ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws