Lindsay krijgt prachtige verrassing van Christoff voor deze bijzondere gelegenheid: "Het is toch een schat!"

230511lindsaychristoffphotonews
Het is een bijzondere dag voor Lindsay en Christoff. Achter haar rug om heeft de zanger dan ook een leuke verrassing geregeld voor zijn zus én manager.
Het is namelijk precies één jaar geleden dat broer en zus met elkaar in zee gingen en Christoff Lindsay als nieuwe manager aanduidde. Dat verdient een bloemetje, dacht de schlagerzanger. “Vandaag in de bloemetjes gezet door mijn liefste broer. We vieren vandaag dat we 1 jaar samenwerken”, schrijft Lindsay op Instagram bij een kiekje met een prachtig boeket van haar broer.
“Smaakt naar meer”, besluit Christoff manager. Lindsays volgers zijn in ieder geval blij om te zien dat de samenwerking zo vlot verloopt. “Wauw, super”, “Het is toch een schat hé, je broer”, “Dat hebben jullie goed gedaan”, “Dat smaakt inderdaad naar meer” en “Topteam”, luidt het in de comments. Maar ook: “Proficiat samen”, “Veel succes nog” en “Schol, op nog een lange samenwerking”.

In eigen handen

Zo zette Christoff zijn voormalige manager, ex-schoonbroer Bert Berteloot, vorig jaar na 22 jaar aan de deur. “Ik heb fantastische jaren beleefd met Bert”, legde de zanger uit in Het Laatste Nieuws. “Maar ik ben 46 geworden en was altijd afhankelijk van anderen. Alles werd voor me geregeld, maar ik heb tegelijk het gevoel dat ik veel gemist heb. Nu wil ik mijn leven in eigen handen nemen”, besloot hij vastberaden.