Lore Vandeweyer doet boekje open over scheiding met Tom Boonen: "Had wel anders gemogen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lore Vandeweyer doet boekje open over scheiding met Tom Boonen: "Had wel anders gemogen"

Lore Vandeweyer doet boekje open over scheiding met Tom Boonen: "Had wel anders gemogen"

Lore Vandeweyer en Tom Boonen waren 20 jaar een koppel. Toch besloten ze uiteindelijk wel om te scheiden. Ze hebben samen twee kinderen.

Lore vertelt in NINA dat ze het bijzonder moeilijk had om die stap te zetten. "Ik vond dat moeilijk, ja. Maar op een bepaald moment besef je: we moeten niet meer willen proberen. Ik moest loskomen van het idee dat 'mijn kinderen ouders dienden te hebben die samenblijven'", aldus Lore.

"Nee, mijn kinderen moeten ouders hebben die gelukkig zijn", vervolgt Lore. "Ik wist dat ze op deze manier een gelukkige moeder zouden hebben. Niet dat ik hiervóór zwaar ongelukkig was, maar ik dacht toch iets te vaak: voor wie ben ik dit nu aan het volhouden?"

Loslaten

Loslaten was het sleutelwoord geworden in het verhaal van Lore en Tom. "Op een dag kan je het dus beter loslaten − met liefde. En dat gebeurt niet in een vingerknip. Uit elkaar gaan is een proces van lange duur. Het had voor mij anders mogen lopen, maar het is wat het is. Ik kan daar geen spijt over hebben. Ik kijk met warmte terug en denk dat ik de juiste beslissingen heb genomen. Ik heb altijd mijn hart gevolgd."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws