Loredana compleet van haar melk na 'Eurosong': "Dit kwam heel erg hard binnen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Loredana compleet van haar melk na 'Eurosong': "Dit kwam heel erg hard binnen"

Loredana compleet van haar melk na 'Eurosong': "Dit kwam heel erg hard binnen"

Zaterdagavond vond de grote finale van ‘Eurosong 2023’ plaats in Paleis 12. Tot iedereens grote verrassing kwam Gustaph als winnaar uit de bus met zijn nummer ‘Because Of You’. Loredana strandde helaas op de voorlaatste plaats.

Met een totaal van slechts 167, zo’n honderd punten minder dan iedereen in de top 4, strandde Loredana op de zesde plaats. Ze haalde het nog net van Hunter Falls. Het publiek zette haar met 84 punten op de vijfde plaats, de jury gaf haar met 83 helaas helemaal de laagste score van alle zeven de kandidaten. En de teleurstelling was groot.

“Het kwam even hard binnen de uitslag, vooral de ontgoocheling in de vakjury was enorm bij ons team”, geeft Loredana eerlijk toe op Instagram. Zelfde verhaal als The Starlings dus. “Maar na een nachtje slapen gaan we er weer volop tegen aan. Vandaag opnames voor een geweldige tv-show, en onze agenda voor 2023 staat al goed volgeboekt!” De zangeres laat haar hoofd duidelijk niet hangen.

“Ik zou graag iedereen hartelijk willen bedanken voor de warme steun en lieve berichtjes. Dit geeft ons zo een warm gevoel”, besluit Loredana. “Ge-wel-dig gedaan”, “Prachtige stem”, “Voor mij ben je de winnares”, “Je was de beste” en “Je had moeten winnen”, reageren haar volgers. Zij zijn het volledig eens met hun idool: “De uitslag was belachelijk”, “Zo respectloos”, “Onterecht de punten van de vakjury” en “Je staat hier mijlenver boven, topper”.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws