Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany hebben heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany hebben heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!"

Louis Talpe en zijn vrouw Tiffany hebben heuglijk nieuws te melden: "Proficiat!"

Louis Talpe vormt intussen al meer dan zes jaar een koppel met zijn echtgenote Tiffany. Vandaag is het een bijzondere dag voor de tortelduifjes, want ze hebben iets speciaals te vieren. Op zijn Instagrampagina onthult de acteur daar zelf meer over.

Louis Talpe en Tiffany Ling-Vannerus waren al zo'n twee jaar samen toen ze in 2019 elkaar het ja-woord gaven. Ze stapten toen in alle stilte in het huwelijksbootje, maar later maakten ze het nieuws wel zelf bekend op sociale media. "Ontmoet mijn vrouw, voor altijd verliefd op jou", schreef de acteur toen onder een foto van hun trouwdag.

Een jaar na hun huwelijk bezegelden ze hun liefde ook met een kindje. Zo mochten ze in juli 2020 hun zoontje Lion verwelkomen. Vorig jaar werd hun gezinnetje nog wat groter. In februari 2022 kwam namelijk hun tweede zoontje Phoenix ter wereld. Vandaag hebben Louis en Tiffany weer iets prachtigs te vieren.

Een schat

Zo verklapt de acteur dat ze vandaag exact vier jaar getrouwd zijn. "Een schat die ik nooit zal loslaten", schrijft hij onder een knap plaatje van hun tweetjes. Zijn volgers willen het koppel alvast feliciteren met deze mijlpaal. "Proficiat", "Zalig", "Prachtig" en "Gefeliciteerd", klinkt het dan ook meermaals in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws