Louis Talpe heeft een niet mis te verstane boodschap voor zijn vrouw Tiffany Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Louis Talpe heeft een niet mis te verstane boodschap voor zijn vrouw Tiffany

Louis Talpe heeft een niet mis te verstane boodschap voor zijn vrouw Tiffany

Louis Talpe en zijn echtgenote Tiffany zijn de trotse papa en mama van twee kindjes: Lion en Phoenix. Afgelopen zondag zette de vader en zijn twee zoontjes Tiffany in de bloemetjes, want het was moederdag. Ook op Instagram plaatst Louis een mooie post.

Louis Talpe en Tiffany Ling-Vannerus vormen al enkele jaren een koppel en in 2019 gaven ze elkaar nog het ja-woord. Een jaar later bezegelden ze hun liefde ook met een eerste kindje, want toen mochten ze hun zoontje Lion in de armen sluiten. Vorig jaar werd hun gezinnetje weer wat groter, want in februari 2022 kwam hun tweede zoontje Phoenix ter wereld.

Eerder deze maand hadden Louis en Tiffany ook nog iets bijzonders te vieren, want ze zijn intussen al vier jaar getouwd. "Een schat die ik nooit zal loslaten", schreef hij toen op sociale media. Afgelopen weekend pende hij opnieuw enkele mooie woorden neer voor zijn vrouw, want het was moederdag. "Superwoman", klinkt het trots.

Mega Tiffany

De fiere echtgenoot deelt ook meteen een knap plaatje van Tiffany met hun twee kindjes. Niet alleen Louis vindt haar een supervrouw, ook zijn volgers laten nog lieve berichtjes achter. "De beste", “For sure”, “Je eigen mega Tiffany” en “Fijne moederdag”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws