Lynn Van den Broeck neemt meteen opvallend besluit over huwelijk met Mathias Vergels Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lynn Van den Broeck neemt meteen opvallend besluit over huwelijk met Mathias Vergels

Lynn Van den Broeck neemt meteen opvallend besluit over huwelijk met Mathias Vergels

Love is in the air op de set van ‘Thuis’. Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck gaan trouwen! Maar het koppeltje heeft meteen een drastische knoop doorgehakt over hun grote dag.

Prachtig nieuws uit het ‘Thuis’-kamp. Lynn Van den Broeck, die Viv speelt, is op één knie gegaan voor haar tv-liefje Mathias Vergels, ofwel Lowie. “Hij heeft dan ‘ja’ gezegd, hé”, kondigt de actrice dolgelukkig aan op Instagram. “We willen het van de daken schreeuwen!” De tortelduifjes leerden elkaar kennen op de set van de soap en zijn intussen zo’n drie jaar samen.

De felicitaties stroomden in een mum van tijd binnen in de reacties. Iedereen is in de wolken voor het verloofde stelletje, Lynn en Mathias’ ‘Thuis’-collega’s in de eerste plaats. Zij zullen ongetwijfeld uitgenodigd worden op de mooiste dag van hun leven. Al hebben de twee daar nu een opvallend besluit over genomen.

Wie, wat, waar?

Over hun huwelijk zal het ‘Thuis’-koppel niets lossen. Dat zal in alle stilte plaatsvinden. “Waar, wanneer, hoe of wat houden we voor onszelf”, besluit Lynn op Instagram. “Maar dat we het van de daken willen schreeuwen en voor elkaar kiezen, dat staat vast”, schrijft ze smoorverliefd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws