Lynn Van den Broeck zwijgt niet langer en onthult hoeveel ze maandelijks verdient bij 'Thuis' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lynn Van den Broeck zwijgt niet langer en onthult hoeveel ze maandelijks verdient bij 'Thuis'

Lynn Van den Broeck zwijgt niet langer en onthult hoeveel ze maandelijks verdient bij 'Thuis'

In 'De Tafel van Gert' kwam maandag het onderwerp loon aan bod. Zo zijn er veel mensen die hun loon geheimhouden voor de buitenwereld. 'Thuis'-actrice Lynn Van den Broeck wilde alvast wel kwijt wat ze verdient bij 'Thuis'.

In 'De Tafel van Gert' legde Gert Verhulst zijn gasten een artikel voor uit 'De Morgen'. Daarin vertelde een werknemer dat hij niet mocht praten over zijn loon of de bonus die hij kreeg. Achteraf bleek dat hij onderbetaald werd.

Actrice Lynn Van den Broeck wilde alvast wel vertellen hoeveel ze verdient bij 'Thuis'. "Het is interessant om te weten hoeveel geld mensen met dezelfde anciënniteit verdienen. Die info kan ik dan gebruiken wanneer m’n contract vernieuwd wordt, en ik bijvoorbeeld opslag wil vragen", aldus de actrice.

7 à 8 draaidagen

Maar hoeveel verdient ze dan precies? "Ik ben zelfstandige en ik factureer ongeveer 3.500 euro per maand. Da’s een brutobedrag, waar nog belastingen op betaald moeten worden. Ik werk ongeveer 7 à 8 draaidagen per maand voor 'Thuis', dus dan gaat het ongeveer om 500 euro per draaidag."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws