Lynn Wesenbeek geeft ongezouten mening over ex-schoonzoon Jens Dendoncker Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lynn Wesenbeek geeft ongezouten mening over ex-schoonzoon Jens Dendoncker

Lynn Wesenbeek geeft ongezouten mening over ex-schoonzoon Jens Dendoncker

In september zetten Jens Dendoncker en Lauren Versnick na vier mooie jaren helaas een punt achter hun relatie. Het zijn geen gemakkelijke maanden geweest. In Primo vertelt Lynn Wesenbeek, de mama van Lauren, nu hoe ze echt denkt over haar ex-schoonzoon.

Jens en Lauren kregen drie maanden geleden een zware klap te verwerken toen hun relatie strandde. De twee proberen de draad stilaan weer op te pikken. Lauren heeft haar allereerste hoofdrol beet in het tweede seizoen van ‘Déjà Vu' en stelt het uitstekend volgens haar mama. Maar ook Jens gaat verder met zijn leven.

Na de breuk en zijn tweede depressie is hij meer dan ooit terug. Zo zien we hem elke weekdag schitteren in ‘Even goeie vrienden’ op VTM. “Ik ben blij dat Jens het opnieuw goed stelt. Je kiest niet altijd voor wat er op je pad komt”, zegt Lynn opgelucht. “Ik ben zeer blij dat hij er nu ook weer goed uitziet.”

Het is een moeilijk jaar geweest. “In eerste instantie voor Jens, maar ook voor mijn dochter”, gaat een bezorgde Lynn verder. “Sukkelen met je gezondheid is zwaar om dragen. Maar mensen vergeten soms dat het ook voor de partner niet altijd makkelijk is. Als ouder van de zorgdrager mag ik dat wel eens zeggen, vind ik”, moet haar toch even van het hart. “Ze zijn geen koppel meer… Dat is hun keuze”, besluit Laurens mama. “Maar Jens blijft sowieso in ons hart zitten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws