Lynn Wesenbeek moet zware klap verwerken: "Dit verlies valt niet te beschrijven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Lynn Wesenbeek moet zware klap verwerken: "Dit verlies valt niet te beschrijven"

Lynn Wesenbeek moet zware klap verwerken: "Dit verlies valt niet te beschrijven"

Lynn Wesenbeek, de voormalige leading lady van de VTM, is net terug van haar reisje naar Zweden met haar twee dochters Morgane en Lauren Versnick. Een reisje die vooral Lauren waarschijnlijk deugd gedaan heeft na de pijnlijke breuk met Jens Dendoncker. Het koppel beëindigde onlangs hun relatie na vier jaar.

Met Lauren gaat het intussen een pak beter. Zo heeft ze onder andere haar allereerste hoofdrol beet in het tweede seizoen van ‘Déjà Vu’. Ook Jens lijkt zich herpakt te hebben. Hij schittert momenteel als presentator in ‘Even goeie vrienden’ op VTM. “Ik ben blij dat Jens het opnieuw goed stelt en er ook weer goed uitziet. Jens blijft sowieso in ons hart zitten”, vertelt Lynn over haar ex-schoonzoon in Primo.

Lynn was echter niet alleen bekommerd om Jens. Ook met medepresentatrice Julie Van den Steen zit ze enorm in. Julie liet onlangs namelijk weten dat ze afgelopen zomer een miskraam heeft gehad. Lynn weet als geen ander hoe dat voelt. “Ik herken me in Julie Van den Steen. Voor Lauren en Morgane heb ik ook drie miskramen gehad”, vertelt ze openlijk.

Dat dat verlies haar zwaar viel, hoeven we u niet te vertellen. Het verlies van een kindje valt met geen woorden te beschrijven”, klinkt het. “Maar volgens mijn gynaecoloog hoort dat nu eenmaal bij de natuur, helaas.” Lynn heeft dan ook nog enkele troostende woorden voor Julie. “Langs deze weg wil ik haar alleszins veel goeie moed toewensen”, rondt ze af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws