"Mag gezien worden": 'Thuis'-acteur Mathias Vergels geeft per ongeluk iets te veel bloot

230130MATHIASVERGELSVRT
Mathias Vergels heeft van het verlengd weekend gebruik gemaakt om er even tussenuit te muizen met zijn vriendin, ‘Thuis’-collega Lynn Van den Broeck. Om op weekend een grapje uit te halen met zijn wederhelft, liet de acteur even zijn broek zakken. En daar mogen Lynns volgers nu van meegenieten.
Mathias Vergels heeft zijn vriendin even op een weekendje weg getrakteerd, wat voor Lynn Van den Broeck geen moment te vroeg kwam. De ‘Thuis’-actrice liet onlangs op Instagram nog weten dat ze oververmoeid was en dringend nood had aan vakantie. Maar dat ze er nu samen met haar wederhelft dubbel en dik van genoten heeft, dat was eraan te zien.
“Stralend weer hier in Bohan”, schrijft Lynn onder een reeks foto’s waarop ze duidelijk van de zon en de rust geniet. “SWIPE for pretty sunrise”, lacht ze. Want op de tweede foto stond Mathias plots achter haar om de foto te verpesten, met zijn blote billen. Een kleine verrassing waardoor Lynn in ieder geval kromlag van het lachen.

Full moon

Maar zij niet alleen. “Full moon”, “Bij jullie was er precies een maansverduistering”, “De zon schijnt en de maan is te zien”, “Mag gezien worden, hé”, “Schoon uitzicht” en “Wat een stout manneke”, grappen Lynns volgers. “Hahaha”, “Topkerel” en “Geweldig koppel”, zijn ze het erover eens. Ook voormalige ‘Thuis’-collega Leen Dendievel kan dit mopje wel smaken.