Maksim Stojanac neemt drastische beslissing en pakt zijn koffers: "Ik moet dit nu doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maksim Stojanac neemt drastische beslissing en pakt zijn koffers: "Ik moet dit nu doen"

Maksim Stojanac neemt drastische beslissing en pakt zijn koffers: "Ik moet dit nu doen"

Het gaat hard voor Maksim Stojanac. Na ‘#LikeMe’ en ‘The Masked Singer’ is zijn solocarrière pijlsnel de lucht ingeschoten. En toch laat de zanger België binnenkort voor wat het is.

Maksim Stojanac is op korte tijd een vaste waarde in de Vlaamse muziekindustrie geworden. Zijn debuutalbum ‘MAKSIM’ met hits als ‘Vechten Voor Je’ en ‘Zonder Mij’ was een groot succes, maar vooral zijn recentste single ‘Onder Invloed’, die in maart uitkwam, is blijven hangen. Meer nog, het leverde hem zelfs een ‘Zomerhit’-nominatie op.

Vlaanderen ligt aan zijn voeten, maar toch heeft de zanger nu een ingrijpend besluit genomen. Maksim pakt binnenkort zijn koffers en verhuist naar het buitenland. Dat maakte hij zojuist bekend in ‘Zomerhit Confessies’ op VRT MAX.

Naar het noorden

Daarin vertelt Maksim aan Niels Destadsbader dat hij binnenkort naar Scandinavië verkast. “Ik ga volgend jaar een jaar in Denemarken studeren. Ik ga daar een zangopleiding volgen”, legt de zanger uit. “Ik ga leren zingen eigenlijk”, grapt hij. “Maar nee, ik moet dit nu doen.” Een moedige keuze, vindt de ‘Zomerhit’-presentator. “Chapeau! Tof dat je dat durft”, reageert Niels stomverbaasd.

6 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws