Margriet Hermans maakt einde aan relatie: "Nooit zoveel liefdesverdriet gehad" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Margriet Hermans maakt einde aan relatie: "Nooit zoveel liefdesverdriet gehad"

Margriet Hermans maakt einde aan relatie: "Nooit zoveel liefdesverdriet gehad"

Margriet Hermans (70) was woensdagavond te gast in 'Ik vraag het aan'. Daarin vertelde ze openhartig over haar eerste liefdesbreuk.

Zo vroeg Margriet het liedje 'Just when I needed you most' van de Amerikaanse singer-songwriter Randy Vanwarmer aan. "Ik had in die periode voor de eerste keer een echt lief - ik was toen een jaar of 20 à 21", vertelde de zangeres. Maar haar vriendje werd niet echt aanvaard door haar ouders.

"Ze waren in paniek, want hij was niet de ideale ridder op het witte paard. Hij had geen job, en verzon van alles, maar ‘t was wel leuk. ‘t Gebeurde vaak dat ik stiekem thuis wegging en dan ‘s morgens vroeg weer naar binnen sloop. Dat was niet evident, want mijn ouders hadden een bakkerij. Elke keer ik de deur opende, ging de bel boven. Gelukkig was m’n moeder doof aan één kant. Als ze op haar 'goeie kant' lag, hoorde ze me dikwijls niet", lachte de zangeres.

Zoveel liefdesverdriet

Uiteindelijk maakte Margriet toch een einde aan de relatie. De zangeres wilde thuis geen ruzie meer. "Dat was heel pijnlijk. En net in die periode draaiden ze 'Just when I needed you most' grijs op de radio. Tranen met tuiten heb ik geweend. Ik wilde door het raam springen, zoveel liefdesverdriet had ik. Nooit zal ik dat gevoel vergeten", klonk het. Sasha & Davy brachten een cover van het nummer.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws