Marie Verhulst heeft pijnlijke boodschap voor Gert Verhulst: "Sorry, papa" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marie Verhulst heeft pijnlijke boodschap voor Gert Verhulst: "Sorry, papa"

Marie Verhulst heeft pijnlijke boodschap voor Gert Verhulst: "Sorry, papa"

Onlangs had Marie Verhulst heel wat te vieren. Drie jaar geleden nam ze de fakkel van haar vader Gert Verhulst over als nieuwe baasje van Samson. Maar door corona was Marie nu pas toe aan haar eerste kerstshows.

“Het is altijd spannend als je iets overneemt van iemand anders, of de mensen dat dan nog even leuk gaan vinden”, zegt Marie Verhulst met een bang hartje in HLN Showbits. “Maar de zaal zat helemaal vol en iedereen deed goed mee, dus ik denk het wel”, besluit ze. “Dat maakt me heel blij.”

De oude hits blijven een ongezien succes, maar ook de nieuwe nummers worden al luidkeels meegezongen. De kinderen hebben Marie duidelijk al in hun harten gesloten. “Wij zijn natuurlijk al drie jaar bezig intussen, dus heel veel van die kinderen hier in de zaal weten zelfs niet meer wie Gert is”, moet Marie toegeven. “Sorry, papa!”

Gert wordt duidelijk niet gemist. “Op meet and greets vraag ik soms: ‘Ah, je mama heeft waarschijnlijk nog naar Samson & Gert gekeken?’”, vertelt Samsons nieuwe baasje. “En dan zie je die kinderen zo kijken van: Wie is Gert? Dus ja, voor de ouders is het leuk omdat de oude, vertrouwde vrienden er ook bij zijn, dus dat is een beetje nostalgie. Maar voor de kinderen is het leuk omdat het wel een beetje jonger en frisser is misschien”, aldus Marie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws