Marijn Devalck krijgt slecht nieuws over gezondheid en gooit zijn leven op doktersbevel volledig om Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marijn Devalck krijgt slecht nieuws over gezondheid en gooit zijn leven op doktersbevel volledig om

Marijn Devalck krijgt slecht nieuws over gezondheid en gooit zijn leven op doktersbevel volledig om

Marijn Devalck is net zoals zijn ‘F.C. De Kampioenen’-personage Balthazar Boma een echte bon-vivant. Maar laat dat net de reden zijn dat hij nog niet zo lang geleden op de sukkel was met zijn gezondheid. Van de dokter moest de acteur zijn leven volledig omgooien.

Marijn Devalck is een levensgenieter in hart en nieren. “Klopt, maar de laatste tijd drink ik uitsluitend nog bier van 0,0% alcohol. Daar schrik je van hé?”, lacht de ‘F.C. De Kampioenen’-acteur in Primo. “Mijn dokteres was niet zo blij na mijn laatste bezoek.” Zo was hij heel wat kilo’s bijgekomen en bleken zijn leverwaarden verstoord.

“Ze drong erop aan dringend mijn levensstijl te veranderen”, vertelt Marijn. Niet dat hij daarvoor zoveel alcohol dronk, maar hij was een gewoontedrinker geworden. “Corona deed daar ook geen deugd aan: aperitiefje, flesje wijn, digestiefje... En dat álle dagen, want als artiest viel er niets te doen”, herinnert de acteur zich. “Het was echt een gewoonte geworden. Maar nu drink ik in de week geen druppel alcohol meer”, besluit hij.

"Wil hier nog een tijdje rondlopen"

In het weekend durft hij nog wel eens een goed glas te drinken, maar daar blijft het bij. En dat werpt duidelijk zijn vruchten af! “Ik voel een verschil. Ik voel me veel beter. Veel fitter, energieker en productiever”, laat de acteur weten. “Een mens mag zichzelf af en toe eens belonen, maar omdat ik hier toch nog een tijdje wil rondlopen, beloon ik mezelf de laatste tijd wat minder”, aldus Marijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws