Marthe De Pillecyn dan toch zwanger? K3'tje reageert eindelijk op geruchten Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marthe De Pillecyn dan toch zwanger? K3'tje reageert eindelijk op geruchten

Marthe De Pillecyn dan toch zwanger? K3'tje reageert eindelijk op geruchten

Hanne Verbruggen mocht vorig jaar haar eerste kindje Julien in de armen sluiten. Niet veel later werd er gespeculeerd dat ook Marthe in verwachting is door een opvallende post op Instagram. Nu schept ze eindelijk duidelijkheid.

Afgelopen weekend is de nieuwe tournee van K3 in start gegaan en eindelijk staat kersverse mama Hanne Verbruggen terug op het podium. Samen met haar partner Jorn mocht ze in november haar eerste kindje verwelkomen. Echter denken de fans van K3 al even dat nu ook Marthe De Pillecyn binnenkort een kindje zal krijgen.

Zo veroorzaakte ze heel wat heisa op Instagram door tijdens de eindejaarsperiode een foto te posten met een glaasje water. Doordat ze geen alcohol dronk, dachten veel volgers dat ze in verwachting was. “Ik hoor het langs alle kanten”, geeft het K3’tje nu toe aan Het laatste Nieuws. “Terwijl ja, blijkbaar mag je, of moet je dus iets met alcohol online zetten met nieuwjaar”, klinkt het.

“Alle mensen die mij kennen weten dat ik eigenlijk geen alcohol drink”, legt Marthe uit. “Dus ik heb daar niet over nagedacht”, onderstreept ze. Bovendien deelde ze enkele dagen later wél een foto met een glaasje bubbels. “Maar ja, dat weet ik weer voor de volgende keer. Volgend jaar is het met chocomelk of zo”, zegt ze al lachend. Van een baby is dus nog helemaal geen sprake.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws