Marthe over haar man Sinerjey Meyfroodt: "Je ontdekt dat natuurlijk ook"

240517marthedepillecyn
Marthe De Pillecyn beleeft niet haar beste momenten. Er zijn voortdurend geruchten dat ze zich niet meer goed voelt bij K3 en haar man Sinerjey Meyfroodt zou haar bedriegen.
Het moet niet makkelijk zijn om zo onder een vergrootglas te liggen van de roddelbladen. Marthe is intussen twee jaar getrouwd met Sinerjey, die 10 jaar ouder is dan haar. Zelf wil hij uit de pers blijven, maar omwille van al die roddels siert hij soms toch de covers van onder meer Dag Allemaal.

Corona

Sinerjey deed daar al zijn beklag over op sociale media. Hij wil niet dat er over hem geschreven wordt. Hij zou Marthe al bedrogen hebben, zo meent de roddelpers.
Dat terwijl ze twee jaar geleden nog heel positief in het nieuws waren gekomen. Marthe en Sinerjey waren in alle stilte getrouwd. Tijdens de coronaperiode leerden ze elkaar veel beter kennen en werd hun relatie sterker.
"Omdat we altijd met z'n tweetjes waren, zijn we veel sneller als koppel gegroeid", zei Marthe daar eerder over in Dag Allemaal. "We leerden sneller elkaars leuke kantjes kennen en dan wil je elkaar opeten. Maar je ontdekt natuurlijk ook de minder aangename dingen en dan moeten de frustraties er al eens uit. Maar dat lukt en we zijn vooral enorm naar elkaar gegroeid."