Marthe van K3 houdt volgers voor de gek: "Dat harige been is niet van mij!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Marthe van K3 houdt volgers voor de gek: "Dat harige been is niet van mij!"

Marthe van K3 houdt volgers voor de gek: "Dat harige been is niet van mij!"

Marthe De Pillecyn verrast haar volgers op Instagram met een opmerkelijk plaatje. Het K3’tje deelt namelijk een foto van zichzelf op een bootje, maar er valt nog meteen iets op. Daar moet ze nog wat over kwijt.

Marthe De Pillecyn kennen we beter als ‘Marthe van K3’. In 2015 won de zangeres samen met Hanne Verbruggen en Klaasje Meijer de talentenjacht ‘K3 zoekt K3’. Eind 2021 werd Klaasje vervangen door Julia Boschman. Het drietal heeft nu weer een leuk project op de planning staan en daar verklapt Marthe meer over op sociale media.

Zo post ze een foto waarop ze met een bootje vaart. “‘K3 Love Cruise’ komt je halen”, schrijft ze erbij. Daarmee bedoelt ze dat dit kiekje gemaakt werd tijdens de opnames van ‘K3 Love Cruise’. Toch is dat niet het enige dat opvalt, want het K3’tje vestigt ook de aandacht op iets anders. “Dat harige been is niet van mij”, lacht ze.

“Gelukkig”, “Beetje kleurverschil ook” en “Ik doe je een ladyshave cadeau”, grappen haar volgers. “Niemand had op dat been gelet als je het niet zo uitdrukkelijk gezegd had” en “Iedereen ziet dat het een been is van diegene die naast je zit”, schrijven ze ook nog in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws