Mathias Sercu grijpt naar de keel met bericht over zieke zoon: "Dit had ik nooit verwacht" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathias Sercu grijpt naar de keel met bericht over zieke zoon: "Dit had ik nooit verwacht"

Mathias Sercu grijpt naar de keel met bericht over zieke zoon: "Dit had ik nooit verwacht"

Het zijn bijzonder zware tijden voor ‘Chantal’-acteur Mathias Sercu. Bij zijn zoon Tore, amper 24 jaar, werd twee jaar geleden een agressieve kanker vastgesteld die niet meer te genezen is. Speciaal voor Vaderdag deelt hij nu een aangrijpend bericht over zijn zoon.

“Vandaag is het twee jaar geleden dat ik een telefoontje kreeg vanuit het ziekenhuis. Dat het niet goed was”, schreef Mathias Sercu onlangs nog op Instagram. “Gaten in de botten, kwaadaardige cellen, agressief. Dat het ongeneeslijk was, dat wisten we een paar dagen later… Onze wereld stond stil.” Voor Mathias en zijn gezin was dat het begin van een enorme emotionele rollercoaster.

“Tussen toen en nu kreeg hij drie keer te horen dat het de slechte kant opging, dat de mogelijkheid erin zat dat het snel kon gaan”, wist Tores vader te vertellen. Daarom is Mathias, zeker op een belangrijke dag als Vaderdag, extra dankbaar dat hij zijn zoon nog heeft. “Nooit gedacht dat Vaderdag zo bijzonder kon zijn”, schrijft de acteur nu op Instagram.

Eén jaar verder

“Één jaar geleden dachten we echt, this is it, dit is de laatste Vaderdag samen. En kijk, we zijn een jaar verder! Whoop-whoop!”, schreeuwt Mathias het uit van geluk. “Dat er nog vele mogen volgen”, “Zo zie je maar, nooit opgeven!”, “Straffe genen, die Sercu’s”, “We zijn in gedachten bij jullie”, “Geniet zoveel je kan”, “Zoveel liefde, zo mooi” en “Is er iets mooiers dan dit?”, pennen zijn volgers enkele deugddoende woorden neer in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws