Mathieu Terryn praat mond voorbij en verklapt groot nieuws te vroeg: "Mocht nog niet geweten zijn" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathieu Terryn praat mond voorbij en verklapt groot nieuws te vroeg: "Mocht nog niet geweten zijn"

Mathieu Terryn praat mond voorbij en verklapt groot nieuws te vroeg: "Mocht nog niet geweten zijn"

Mathieu Terryn zal in het vervolg twee keer nadenken voor hij iets zegt. Donderdagavond maakte de zanger live in ‘De Tafel van Gert’ per ongeluk een grote verrassing bekend. Al zullen de fans van Bazart dat wellicht niet zo erg vinden.

Drukke tijden zijn aangebroken voor de mannen van Bazart. Op zaterdag 23 december speelt de populaire band met Mathieu Terryn, Simon Nuytten en Oliver Symons opnieuw de pannen van het dak in het Antwerpse Sportpaleis. Daar roepen ze ook special guests als Pommelien Thijs, Merol, Guusje en Noordkaap op het podium. Het belooft een spetterend feest te worden! Een feest waarop de fans blijkbaar voor het eerst nieuwe muziek zullen horen.

Wanneer Gert Verhulst in z’n talkshow informatie probeert te ontfutselen over de plannen van Bazart, verspreekt Mathieu Terryn zich. “Er komt een nieuwe single uit rond kerst”, zegt de zanger zonder nadenken. “Oh, ik weet eigenlijk niet of ik dat mocht zeggen... het moest een verrassing zijn.” Meer, de naam van de single bijvoorbeeld, wil hij nog niet lossen. “Maar er komt nog een heel gebeuren rond”, licht Mathieu toch al een tipje van de sluier op. “We gaan er een groots project rond opzetten met De Warmste Week, én het is zelfs een beetje buiten onze comfortzone”, klinkt het mysterieus.

Pommelien

Veel fans vermoeden dat het wel eens om een single met Pommelien Thijs zou kunnen gaan. Na haar gesmaakte gastoptreden tijdens de show van Bazart op Pukkelpop dook de 22-jarige zangeres de studio in met de band. Of we daar binnenkort het resultaat van te horen krijgen, valt nog af te wachten.

Populair

Laatste nieuws