Matteo Simoni doet verrassende onthulling over zijn rouw Loredana: "In de friendzone terechtgekomen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Matteo Simoni doet verrassende onthulling over zijn rouw Loredana: "In de friendzone terechtgekomen"

Matteo Simoni doet verrassende onthulling over zijn rouw Loredana: "In de friendzone terechtgekomen"

Hoewel menig vrouwen meteen zouden vallen voor Matteo Simoni (36), was dat bij Loredana Falone niet het geval. Matteo heeft enorm zijn best moeten doen om haar te versieren.

Beide knappe personen met een Italiaanse afkomst, het leek wel 'meant-to-be'. Maar toch zag Loredana hem lange tijd niet staan. "Ze had altijd een lief", klinkt het bij Matteo in Het Laatste Nieuws.

"We kennen elkaar al van toen we 15 waren. Zij was een Italiaanse die wanneer ze ergens binnen kwam, iedereen had gezien en verliefd op werd. Dat gold ook voor mij, maar ze was onbereikbaar."

"Vervolgens zijn we elkaar vijftien jaar later terug tegengekomen, koffie gaan drinken en toen was ik op slag verliefd. Vanaf moment één, wist ik: ‘Dat is ze.’ Maar na vijf dates kwam in een soort van friendzone terecht, ze hield alles af."

"Na een Duvel vroeg ik uiteindelijk: ‘Wat vind je eigenlijk van mij? Ik vind je meer dan geweldig.’ Waarop zij zei: ‘Ik vind u ook...’ en dan heb ik haar gekust. Die ‘ook’ had ik nodig om zeker te zijn.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws