Maureen Vanherberghen onthult het over Sieg De Doncker: "Had toen al mijn oog op hem laten vallen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Maureen Vanherberghen onthult het over Sieg De Doncker: "Had toen al mijn oog op hem laten vallen"

Maureen Vanherberghen onthult het over Sieg De Doncker: "Had toen al mijn oog op hem laten vallen"

Maureen Vanherberghen (35) en Sieg De Doncker (34) huppelen al ruim vier jaar als gelukkig koppel door het leven. Twee jaar geleden mochten ze hun dochtertje Nelle verwelkomen, vorig jaar verhuisden ze nog naar hun eigen liefdesnestje. Maar hoe is hun sprookje precies begonnen?

Vanavond doet Maureen Vanherberghen een eerste gooi naar de titel van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Daarin vertelt ze een leuke anekdote over haar eerste ontmoeting met Sieg De Doncker en hoe ze haar oog toen al op haar collega in spe, die intussen haar vriend en de papa van haar dochtertje is, liet vallen.

“Een openingzin? Die is er nooit gevallen”, herinnert Maureen zich. “Toen ik auditie ging doen voor ‘Helden’ (een jeugdprogramma op Ketnet waarin zowel Maureen als Sieg te zien waren, red.) moest ik omschrijven wat ‘Helden’ voor mij was”, steekt de MNM-presentatrice van wal. “Ze vroegen hoe ik het programma zag, dus ik antwoordde: ‘Nico is de stuntman, Dempsey de grappenmaker en ja Sieg...’ En toen zei ik niets meer. Maar iedereen wist wat ik bedoelde”, klinkt het.

“Sieg was er gewoon bij omdat hij er knap uitzag. Ik heb dat nooit uitgesproken maar iedereen snapte dat”, lacht Maureen. Daarna keken ze elkaar aan, knipoogden ze, en de rest… is geschiedenis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws