Met deze bijzondere foto reageert Marthe van K3 op zwangerschapsgeruchten Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Met deze bijzondere foto reageert Marthe van K3 op zwangerschapsgeruchten

Met deze bijzondere foto reageert Marthe van K3 op zwangerschapsgeruchten

Marthe De Pillecyn kreeg op haar vorige Instagrampost heel wat reacties van fans die dachten dat ze zwanger was. Het K3’tje reageert nu voor het eerst op die vermoedens en dat doet ze op een wel heel opvallende manier.

Hanne Verbruggen is nog maar pas mama geworden van haar zoontje Julien, maar de fans van K3 dachten even dat nu ook Marthe De Pillecyn in verwachting was. Op Kerstmis plaatste ze namelijk een kiekje waarop ze een glaasje water vasthoudt. Al snel stonden de comments vol met berichtjes van haar nieuwsgierige volgers. “Moet je ons iets vertellen?”, klonk het meermaals.

Gelukkig maar dat Marthe een goed gevoel voor humor heeft, want het K3’tje reageert nu met een opmerkelijk plaatje op al die reacties. Zo poseert ze op 1 januari opnieuw met een glaasje in de hand, maar deze keer wél met bubbels. “Een glaasje bubbels in plaats van plat water”, zegt ze al lachend. "Gelukkig nieuwjaar iedereen", voegt ze er nog aan toe.

In de reacties laten haar volgers weten dat ze dit heel grappig vinden. “Schitterende reactie”, “Hahaha, je bent echt een legend” en “Gevoel voor humor is een prachteigenschap”, reageren ze onder meer. “Met alcohol of zonder?”, “Kan ook alcoholvrij zijn, hé” en “In Kidibul zitten ook bubbels”, grappen ze nog.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws