Metejoor onthult nog meer trieste details over zijn breuk met Britt: "Toen brak ik helemaal" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Metejoor onthult nog meer trieste details over zijn breuk met Britt: "Toen brak ik helemaal"

Metejoor onthult nog meer trieste details over zijn breuk met Britt: "Toen brak ik helemaal"

Metejoor kondigde in het voorjaar aan dat hij en zijn vriendin Britt na vier een punt hadden gezet achter hun relatie. In de podcast 'Achter de schermen' onthult de zanger nu ook nog meer trieste details over hun breuk.

Metejoor bracht enkele maanden geleden zijn tweede album 'Joris' uit. Hij koos voor zijn eigen voornaam omdat het album zijn meest persoonlijke nummers bevat. Zo ook zijn meest recente single 'Eigen schuld', over zijn relatiebreuk met zijn vriendin Britt.

En blijkbaar was het bijzonder moeilijk om die song op te nemen. Zo werd 'Eigen schuld' in amper twee takes opgenomen. "Ik zei op voorhand dat ik het lied niet te veel wilde inzingen, omdat het écht moest zijn", vertelt de zanger daar deze week over in de podcast 'Achter de schermen'. Wat het nog pijnlijker maakte, is dat zijn studio uitkijkt op zijn eigen tuin, wat hem terugkatapulteerde naar een pijnlijke herinnering.

Robotmaaier

"Tijdens het zingen zag ik de robotmaaier voorbijkomen. Ik was heel emotioneel en begon echt te huilen", vertelt deze zanger. Zo dacht hij aan de momenten toen hij al kussend met Britt in de tuin stond terwijl de robotmaaier tegen hen aan botste. "Toen brak ik helemaal", aldus de zanger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws