Michel Van den Brande en zijn verloofde Sofie hebben slecht nieuws te melden

230627michelvandenbrandesofiephotonews
Michel Van den Brande en Sofie zijn verloofd. Toch zal een huwelijk nog lang niet voor meteen zijn. Dat laat Michel weten in een gesprek met Het Laatste Nieuws. Er is geen huwelijksdatum in zicht.
"Nee, en die zal er ook niet meteen komen. Tja, ik ben druk bezig om een overnemer te vinden voor mijn bedrijf Kontrimo en Sofie is een woning aan het bouwen in Waasmunster. Dat heeft uiteraard wat voeten in de aarde. En zorgt ervoor dat onze huwelijksplannen voor onbepaalde tijd worden opgeschort", zegt Michel.
Voor trouwen is er geen tijd. "Nee, onze agenda laat dat gewoon niet toe. Bij zo’n nieuwbouw komt heel wat kijken. Een hele papierwinkel ook. En met ­Kontrimo heb ik het organisatorisch eveneens erg druk, met de opbouw en afbraak van stellingen. Het is echt zottenwerk. Ik heb nu geen tijd om m’n hoofd vrij te maken voor een huwelijk. Ook al wil ik het nog ­altijd even graag. En het feest in Blankenberge met afterparty in Het Witte Paard is nog steeds een grote wens", klinkt het.
Druk voelen ze alvast niet. "Sofie en ik zijn ook al lang samen, hé. En hoewel het even wat minder ging, zijn we als koppel echt een sterk duo. Dus een ­termijn plakken we nu niet op dat huwelijk. Maar tien jaar zal het ook niet duren.