'Milo'-acteur Peter Van Asbroeck deelt zeer slecht nieuws: "Kwaadaardig gezwel gevonden" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Milo'-acteur Peter Van Asbroeck deelt zeer slecht nieuws: "Kwaadaardig gezwel gevonden"

'Milo'-acteur Peter Van Asbroeck deelt zeer slecht nieuws: "Kwaadaardig gezwel gevonden"

Peter Van Asbroeck is sinds kort te bewonderen in de telenovelle 'Milo' met Camille Dhont in de hoofdrol. Het weekblad Story kon hem nu strikken voor een uitgebreid interview maar daarin had de 61-jarige acteur geen goed nieuws te melden.

Peter Van Asbroeck speelt in 'Milo' een veertiger. En dat vindt de acteur een heel mooi compliment. "Ik zie er dan blijkbaar toch nog niet uit als een zeventiger, da's wel een opsteker. Ik smeer ook elke dag crèmekes", vertelt hij in Story. Maar de acteur moet ook regelmatig zijn huid laten controleren. Hij heeft namelijk last gehad van een carcinoom.

"Het behoort tot de familie van kankers, maar je moet het eerder zien als een kwaadaardig, oppervlakkig gezwelletje", legt Van Asbroeck uit. "Toen ik naast mijn neusvleugel een hardnekkig zwart bolletje opmerkte, dacht ik meteen: dat is iets raars. Na een biopsie bleek dat het weggehaald moest worden. Bevriezen gaf onvoldoende resultaat, dus werd het een operatie. Je ziet er niks meer van. Ongelooflijk hoe ver de esthetische chirurgie staat", vindt de acteur. Maar zo'n gezwel kan ook terugkomen.

Zonneschade

"Ik moet het wel in de gaten houden", vertelt hij. "Vooral de linkerkant van mijn gezicht, die het meeste zon heeft gepakt. Vroeger reed ik in de zomer vaak met het raam open. Op mijn linkerhand heb ik ook meer last van ouderdomsvlekken. Allemaal zonneschade."

Populair

Laatste nieuws