"Miraculeus": Mathias Sercu maakt ontroerend nieuws bekend over ongeneeslijk zieke zoon Tore Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Miraculeus": Mathias Sercu maakt ontroerend nieuws bekend over ongeneeslijk zieke zoon Tore

"Miraculeus": Mathias Sercu maakt ontroerend nieuws bekend over ongeneeslijk zieke zoon Tore

Voor Mathias Sercu zijn het bijzonder zware tijden nu zijn zoon Tore vecht tegen een agressieve en ongeneeslijke kanker. Maar vandaag kan de ‘Chantal’-acteur zijn zorgen even parkeren en genieten van dit mooie moment.

Zo’n twee jaar geleden stortte de wereld van Mathias Sercu en zijn vrouw Ilse volledig in. Bij hun zoon Tore werd een onbekende en agressieve vorm van kanker ontdekt, die helaas niet meer te genezen is. “Niemand weet hoe lang Tore nog heeft”, vertelde zijn lief onlangs nog in Humo. “We zijn ondertussen wel voorbij de prognose waarbij ik nog zes maanden te leven had. Op dit moment voel ik me heel goed”, klinkt het bij Tore zelf in De Morgen.

Mathias en zijn gezin besloten van elk moment dubbel en dik te genieten en het leven samen te vieren. Dat zal vandaag ongetwijfeld gebeuren, want voor Tore is een bijzonder moment aangebroken. De zoon van de ‘Chantal’-acteur is namelijk 25 geworden, iets wat ze twee jaar geleden nooit hadden durven te dromen.

Mirakel

“Volgens deze arts werd mijn zoon vandaag 1825 jaar, dat zou tamelijk miraculeus zijn”, grapt Mathias op Instagram. “Maar eigenlijk niet miraculeuzer dan het feit dat we je verjaardag weer en nog steeds samen kunnen vieren. 25, een kwart eeuw! Love you, Tore”, rondt de trotse papa zijn emotionele bericht af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws