Miserie houdt niet op voor Kathleen Aerts: "Stopt dat hier dan nooit?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Miserie houdt niet op voor Kathleen Aerts: "Stopt dat hier dan nooit?"

Miserie houdt niet op voor Kathleen Aerts: "Stopt dat hier dan nooit?"

In 2015 verhuisden Kathleen Aerts en haar man Steven naar Zuid-Afrika. Daar jagen ze sinds kort hun grote droom na: een eigen guesthouse uitbaten én een eigen wijn produceren. Maar helaas stoten er tegelijk enorme kopzorgen op bij het ex-K3’tje.

In 2022 kwam Kathleens grote droom in vervulling toen ze samen met haar man haar guesthouse ‘Droom’ opende in Zuid-Afrika. “Ik vind het nog altijd heel leuk om de mensen zo te zien genieten. En als ik de feedback mag geloven, slaag ik erin een goede gastvrouw te zijn”, glundert de voormalige K3-zangeres in Dag Allemaal. Maar helaas is er ook een keerzijde aan die grote droom. “Het enige wat ik onderschat had, is dat we aan een enorm bouwproject begonnen”, geeft ze toe.

De renovatie heeft het koppel bloed, zweet en tranen gekost. “Dat was pittig, maar dat is intussen allemaal verteerd”, klinkt het. Al zijn hun zorgen naar eigen zeggen allesbehalve verdwenen. “Het is misschien lelijk om te zeggen, maar de bouwkwaliteit in Zuid-Afrika is niet dezelfde als bij ons, dus het hele jaar door valt er wel iets te repareren. Dat vind ik het minst leuke. Er lekt al eens een kraantje, of een raam sluit niet meer goed”, legt Kathleen uit.

Lege portemonnee

Zo belandde het ex-K3’tje al snel in een straatje zonder einde. “'Mannekes, stopt dat hier nooit?', denk ik soms.” Kathleen heeft zelfs permanent een klusjesman in dienst. “Maar wat ons het meeste kopzorgen gaf, was dat de elektriciteit geregeld een paar uur werd uitgeschakeld voor onderhoud. Een gevolg van het wanbeheer in Zuid-Afrika”, herinnert de blondine zich.

Om te voorkomen dat dat probleem zich nog eens voordeed, lieten Kathleen en Steven zonnepanelen installeren. “Een zware investering. Voor dit jaar is het geld op”, lacht de voormalige zangeres. “Maar kom, nu zijn we wat energie betreft volledig zelfvoorzienend. Weer een brandje dat geblust is”, haalt ze opgelucht adem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws