MNM-dj Robin Keyaert krijgt somber nieuws te horen over mama Ingeborg Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

MNM-dj Robin Keyaert krijgt somber nieuws te horen over mama Ingeborg

MNM-dj Robin Keyaert krijgt somber nieuws te horen over mama Ingeborg

Anderhalf jaar geleden is Ingeborg Sergeant voor de eerste keer oma geworden. Op oudejaarsavond 2021 mocht haar zoon, MNM-presentator Robin Keyaert, zijn eerste kindje verwelkomen. Maar nu heeft de kersverse grootmoeder misschien wel pijnlijk nieuws voor haar zoon en kleindochter.

Al anderhalf jaar mag Ingeborg zich trotse oma noemen van haar kleindochtertje Ruby. “Zo nu en dan mogen Roland en ik op Ruby letten. Ze komt hier soms ook slapen. En dat vind ik fantastisch”, zegt de presentatrice in Primo. “Ik zie mezelf groeien in m'n rol als grootmoeder. Want ondertussen voelt de band met Ruby al heel vertrouwd aan. Het is altijd leuk om jong leven in huis te hebben.”

En dat zou ze binnenkort wel eens kunnen gaan missen. Ingeborg en haar man zouden namelijk graag naar het buitenland verhuizen. “Dat staat al lang op m'n wishlist. Ik droom ervan om ergens in de zon te wonen en te werken. Ook Roland denkt er zo over”, biecht ze op. “En 'k moet zeggen: die droom wordt alsmaar groter.” Maar of ze de kleine Ruby zou kunnen missen, dat is een ander paar mouwen.

"We moeten de stap nog zetten"

“Maar ja, ik ben sinds een tijdje grootmoeder, hé. Dus het vergt wat meer planning”, beseft de presentatrice. “Over vijf à zeven jaar zie ik ons die stap misschien zetten. Roland en ik zijn al vaak gaan kijken naar woningen in onder meer Griekenland en Spanje. We zijn er dus wel mee bezig”, klinkt het. “Nu is het alleen nog kwestie van onze droomwoonst te vinden én de stap effectief te zetten. Maar we vinden het niet erg om nog even te dromen, hoor”, besluit Ingeborg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws