Moeilijke dag aangebroken voor Karen Damen: "Veel sterkte, je staat er niet alleen voor!"

231115karendameninstagram
Voor Karen Damen brak dinsdag een ongelooflijk moeilijk moment aan. Op 14 november was het namelijk exact een jaar geleden dat de ‘Familie’-actrice afscheid moest nemen van haar papa. Op Instagram staat ze even stil bij dat grote verlies.
Een jaar geleden is Karen Damen helaas haar papa verloren. Op 14 november 2022 overleed hij op 80-jarige leeftijd. “Rust zacht, papa. Je hebt het verdiend”, schreef de voormalige K3-zangeres toen diep bedroefd op Instagram. Nu, een jaar na datum, staat de actrice even stil bij haar verdriet.
Meteen mag Karen op heel wat steunbetuigingen rekenen. “Wat ontzettend verdrietig, veel sterkte”, “Veel liefs en dikke knuffel”, “Weet dat wij er allemaal zijn en om jou geven, je bent niet alleen” en “Mogen de kostbare herinneringen en liefdevolle aanwezigheid van mensen om je heen jou helpen en troosten! Mijn oprecht medeleven”, klinken slechts enkele van de reacties. Zulke troostende woorden zal het ‘Familie’-gezicht op dit moment ongetwijfeld goed kunnen gebruiken.
Het overlijden van haar papa was voor Karen het tweede verlies op korte tijd. Zo verloor ze een jaar eerder ook haar pluspapa René.