"Mooi zwanger": Aisha Van Zele uit 'The Sky is the Limit' pronkt met bolle buik Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Mooi zwanger": Aisha Van Zele uit 'The Sky is the Limit' pronkt met bolle buik

"Mooi zwanger": Aisha Van Zele uit 'The Sky is the Limit' pronkt met bolle buik

Het begint nu echt op te korten voor Aisha Van Zele. In november raakte bekend dat ze in verwachting is van haar eerste kindje en nu zet ze op Instagram nog maar eens haar ronde buik in de kijker.

Aisha Van Zele kennen we nog van ‘The Sky is the Limit’. In dat tv-programma was ze samen met Philip Cracco te zien. Na zijn overlijden vond Aisha opnieuw de liefde bij Miguel Dheedene en de twee hadden in november nog prachtig nieuws te melden. Zo onthulden ze dat ze in verwachting zijn van hun eerste kindje.

Voor Aisha is het haar eerste kindje. Miguel, daarentegen, heeft al een dochter met Tanja Dexters. Recent verklapte het koppel ook nog het geslacht. Binnenkort zullen ze een jongetje in de armen mogen sluiten, maar voordat het zover is, pronkt de toekomstige mama nog eens met haar bolle buik. “Hallo baby, ik kan niet wachten om jou te ontmoeten”, schrijft ze erbij.

De volgers van Aisha vinden alvast dat ze er geweldig uitziet. “Zo mooi", "Ik kijk er al zo naar uit. Geniet er nog maar van, zalige momenten”, “Schone mama”, “Spannend”, “Wat een zalige buik, succes”, “Hoe mooi zwanger, een stralende mama in spé”, "Zo lief, dit wordt een prachtig mannetje. Geniet nog van deze machtige dikke-buik-tijd” en "Je ziet er stralend uit met je mooi zwangerschapsbuikje”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws