Mysterieus bericht van Metejoor roept veel vragen op bij zijn fans Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mysterieus bericht van Metejoor roept veel vragen op bij zijn fans

Mysterieus bericht van Metejoor roept veel vragen op bij zijn fans

Metejoor kondigde vorige week zijn eerste grote Sportpaleisconcert aan. Daar zal een heleboel nieuwe muziek te horen zijn. Er is namelijk een nieuw album in de maak en daar zien we binnenkort al het eerste resultaat van.

Goed nieuws voor de fans: lang moet je er niet meer op wachten. Vanaf 16 november is Metejoors gloednieuwe single over te beluisteren. Op Instagram laat hij zelfs al een voorproefje van de nieuws song op de wereld los. Maar er is meer.

Bij de preview op Instagram verklapt de zanger dat niet alleen hij te horen zal zijn in zijn nieuwste nummer. “Wie o wie?”, plaagt Metejoor zijn volgers. Op de video zijn links de blonde lokken van een vrouw te zien. Zijn fans beginnen dan ook meteen volop te speculeren.

Twee namen keren vooral terug. “Pommelien Thijs, denk ik”, “Pommelien aan het haar te zien”, “Pommelien of Davina Michelle, gezien de blonde haren” en “Davina hoop ik dan”, luidt het in de reacties. “Ik hoop Camille”, droomt iemand luidop. Eén ding staat vast: zijn fans zijn razend benieuwd naar het nieuwe liedje.

Populair

Laatste nieuws