Na afscheid van Diede: Hanne geeft ongezouten mening over interim-K3'tje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na afscheid van Diede: Hanne geeft ongezouten mening over interim-K3'tje

Na afscheid van Diede: Hanne geeft ongezouten mening over interim-K3'tje

Dinsdag stond Diede van den Heuvel voor de allerlaatste keer op het podium naast Marthe en Julia. De ‘K2 zoekt K3’-finaliste verving Hanne Verbruggen tijdens de ‘Kom Erbij!’-tour in Nederland terwijl zij op zwangerschapsrust was.

Ondertussen is Hanne bevallen van de kleine Julien en pakt ze de K3-draad in februari weer op. “Het avontuur zit erop”, begint Diede haar emotionele afscheidsbericht op Instagram. “Wat heb ik enorm genoten van deze geweldige, bijzondere tijd die ik echt never nooit meer ga vergeten”, schrijft ze dankbaar.

“Marthe en Julia, ik wil jullie bedanken voor deze onvergetelijke tijd! Ik vond het een hele grote eer om samen met jullie het podium te mogen delen en mijn droom heel even te mogen beleven”, gaat Diede verder. Maar ook Hanne wil ze uitgebreid bedanken voor deze unieke kans. “Hanne, dank je wel dat je mij het vertrouwen gaf om jouw plekje eventjes te mogen overnemen! Ik vond het een grote eer”, wil ze toch nog even kwijt.

Of Hanne het zelf ook zo’n eer vond? Daar is geen twijfel over mogelijk. “Jij bedankt”, reageert het roodharige K3’tje op Diedes bericht. “Wat ben je een topper en wat deed je het goeeeeed. Dit doen niet veel mensen je na”, moet ze besluiten. Diede was duidelijk de gedroomde vervangster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws