Na breuk met Dante Vanzeir: Raphaëlla Deuringer onthult meer over datingleven Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na breuk met Dante Vanzeir: Raphaëlla Deuringer onthult meer over datingleven

Na breuk met Dante Vanzeir: Raphaëlla Deuringer onthult meer over datingleven

Raphaëlla Deuringer brak vorig jaar met profvoetballer Dante Vanzeir. Is ze intussen al klaar voor een nieuwe relatie? De brunette klapt uit de biecht over haar liefdesleven tijdens een vragenrondje op haar Instagramverhaal.

Raphaëlla Deuringer hebben we enkele jaren geleden leren kennen in ‘Love Island’. Na haar deelname aan dat datingprogramma kreeg ze een relatie met Dante Vanzeir. Helaas was het sprookje met de profvoetballer niet van lange duur, want na zo’n jaar besloten ze om een punt achter hun relatie te zetten. Dat zorgde voor heel wat verdriet.

“We zijn niet op de beste manier uit elkaar gegaan. Ik heb heel veel afgezien”, zei Raphaëlla toen al over die pijnlijke breuk. Zopas verklapte ze al dat ze nog geen nieuwe partner heeft. “Ik ga echt helemaal niet snel samen met iemand, want ben mensen echt vaak meteen beu”, gaf ze eerlijk toe. “Ik word ook niet snel echt verliefd”, aldus de ‘Love Island’-ster.

Onbekend

Nu vraagt een van haar volgers zich af of ze ook iemand zou daten die niet bekend is. “100%. Zelfs veel liever iemand die niet bekend is. Maar je kiest uiteindelijk niet op wie je verliefd wordt”, antwoordt ze. “Een gewone, normale jongen is perfect”, gaat ze verder. “Ik zou in de toekomst (vooral in het begin) mijn relatie veel meer low key houden. Mensen moeien hun, hebben meningen en geven drama. And I don’t need that”, besluit Raphaëlla.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws