Na een succesvol 2022: dit is het nieuwe tarief voor een optreden van Camille Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na een succesvol 2022: dit is het nieuwe tarief voor een optreden van Camille

Na een succesvol 2022: dit is het nieuwe tarief voor een optreden van Camille

Het gaat hard voor Camille Dhont, want ze scheert hoge toppen als solozangeres. Ze is momenteel één van de populairste artiesten van Vlaanderen en dat heeft natuurlijk ook een invloed op de prijs van een optreden.

Camille Dhont had vorige week nog groot nieuws te melden. Zo zal ze volgend jaar maar liefst twee keer in het Sportpaleis staan. Haar populariteit is het afgelopen jaar flink gestegen en dat brengt ook een hogere prijs met zich mee voor haar optredens. Het Laatste Nieuws meldt dat de popster vorig jaar zo'n 5.000 euro vroeg voor een concert zonder band.

Dat tarief is nu niet verdubbeld, maar wel verzesvoudigd. Volgens de krant zou dat momenteel namelijk rond de 30.000 euro schommelen. Toch is dat niet zo heel raar, want voor dat geld krijgen de klanten veel meer terug. Zo brengt Camille verschillende dansers, special effects en een ledscherm mee.

Nuance

Ook stelt Het Laatste Nieuws dat een hoger tarief niet per se betekent dat de artiest zelf heel veel meer zal verdienen. "Die uitkoopsommen geven een vertekend beeld voor wie er niet mee vertrouwd is", vertelt Wim Delarbre van TTT-Artists. "Vroeger bracht een muziekgroep maar één geluidstechnicus mee, maar tegenwoordig zorgen bands vaker voor hun eigen techniek, geluid en lichtinstallatie", klinkt het.

5 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws