Na geruchten over reünie op Studio 100-Singalong: Karen Damen stelt K3-fans teleur Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na geruchten over reünie op Studio 100-Singalong: Karen Damen stelt K3-fans teleur

Na geruchten over reünie op Studio 100-Singalong: Karen Damen stelt K3-fans teleur

Vorige week kondigde Studio 100 nog een verrassing van formaat aan: een grote Singalong-show met hun grootste hits én enkele surprise acts uit het verleden. Dat kan niemand anders zijn dan de oude K3, dachten heel wat fans. Helaas lijkt het erop dat ze hun hoop weer moeten opbergen.

Op donderdag 7 december brengen Gert Verhulst en James Cooke de grootste Studio 100-hits aller tijden naar het Sportpaleis met de spetterende Singalong-show. “Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het verleden”, licht de grote Studio 100-baas al een tipje van de sluier op in het persbericht.

Al snel ging het gerucht rond dat ook de originele K3, Karen, Kristel en Kathleen dus, een eenmalige reünie zouden houden. Volgens de fans kon het trio op deze bijzondere avond niet ontbreken als special guest. Helaas drukt Karen die roddels al snel weer de kop in.

Duidelijk antwoord

“Wat je mij nu vertelt, is het allereerste dat ik daarvan hoor. Zonder zever”, zegt de voormalige K3-zangeres met de hand op het hart in HLN Showbits. “Ik denk dat dat een duidelijk antwoord is”, besluit Karen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws