Na grote tv-plannen heeft Kristel Verbeke alweer heel wat te vieren: "Proficiat" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na grote tv-plannen heeft Kristel Verbeke alweer heel wat te vieren: "Proficiat"

Na grote tv-plannen heeft Kristel Verbeke alweer heel wat te vieren: "Proficiat"

Kristel Verbeke heeft grootste plannen. Speciaal voor De Warmste Week krijgt het ex-K3’tje binnenkort haar eigen programma op Eén. Een mooie manier om het jaar af te sluiten. Hoewel het nieuws nog vers is, heeft Kristel nu opnieuw reden om te vieren.

Ook Kristel Verbeke draagt haar steentje bij aan De Warmste Week. Ze krijgt een eigen programma, ‘Vlammen tegen kansarmoede’, op Eén waarin ze gaat praten met mensen in kansarmoede, maar ook met hun buren, collega’s, vrienden en hulpverleners. Op 19 en 22 december kunnen we haar aan het werk zien.

Fantastisch nieuws dus voor Kristel Verbeke. Die nu opnieuw iets te vieren heeft. Het ex-K3’tje mag vandaag namelijk 47 kaarsjes uitblazen. “Voel ik me oud? Neen. Hoe ouder ik word, hoe meer ik op m’n gemak ben. Hoe beter ik weet wat ik echt wil. Waar ik tijd in wil steken en achter kan staan. ‘t Leven heeft zeker zijn ups en downs, maar ik ben toch vooral heel dankbaar”, schrijft ze tevreden op Instagram.

In een mum van tijd stromen de verjaardagswensen binnen. “Proficiat!”, “Gefeliciteerd, lieve lieve Kristel”, “Maak er een mooie dag van” en “Laat je maar eens goed verwennen”, wensen Kristels fans haar toe. “Lieve Kristel, je bent een mooie vrouw en dat mag gezien worden. Ik vind jou een bijzonder persoon.” Met deze mooie woorden gaat ze haar 47ste levensjaar in.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws