Na meerdere schoten: verklapt Raf Jansen (Dieter) met deze foto hoe het afloopt met Maité in 'Thuis'?

231109rafjansendieterthuisvrt
In 'Thuis' is de spanning momenteel te snijden. Zo kwam het tot een gevecht tussen Thilly (Lauren Müller) en Maité (Sara Gracia Santacreu). Op Instagram heeft Raf Jansen, die de rol van Dieter vertolkt, nu ook een bijzondere foto gedeeld met twee van zijn collega's.
Nadat Thilly erachter kwam dat Maité de dochter is van Chris, kwam het tot een zwaar gevecht tussen de twee. Aan het einde van de aflevering van woensdag zagen we nog hoe de politie binnenviel bij Thilly en Maité, waarna er twee schoten vielen. Overleeft Thilly het? En wat met Maité?
Op zijn Instagramverhaal deelde Raf Jansen (Dieter) nu een bijzondere foto. Daarop zien we hem samen poseren met Ann Pira (Nancy) én Sara Gracia Santacreu (Maité). "Op stap met deze twee", staat er te lezen bij het kiekje, waarop ze het duidelijk erg gezellig hebben.

Wat staat er te gebeuren?

Betekent dit dat de rol van Maité dan toch nog niet uitgespeeld is? Of komen de acteurs in het echt leven gewoon goed overeen, en postte Raf de foto als een soort afscheid voor Sara? Om dat te weten te komen, zullen de fans nog even moeten blijven kijken naar hun favoriete soap.
Instagram Stories (@raf_jansen)
Instagram Stories (@raf_jansen)