Na pijnlijke breuk hebben Christiaan en Jana uit 'Blind Getrouwd' iets te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na pijnlijke breuk hebben Christiaan en Jana uit 'Blind Getrouwd' iets te vieren

Na pijnlijke breuk hebben Christiaan en Jana uit 'Blind Getrouwd' iets te vieren

Jana en Christiaan zijn wellicht het meest besproken koppel uit afgelopen seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Tot iedereens grote verrassing en spijt bleef het koppeltje niet getrouwd. Een beslissing die hen allebei heel zwaar viel. Maar vandaag hebben ze leuker nieuws.

Jana en Christiaans huwelijk liep helaas op de klippen. Ze hadden het allebei graag anders gezien, maar de twee staan gewoon te verschillend in het leven. Na het hele ‘Blind Getrouwd’-avontuur hebben ze hun relatie tóch nog een kans willen geven, maar tevergeefs. De twee - en dan vooral Jana - hebben er een enorm moeilijke periode op zitten. Maar nu gaat het een pak beter.

Jana mocht gisteren 30 kaarsjes uitblazen. Én vierde haar verjaardag in bijzijn van enkele andere ‘Blind Getrouwd’-deelnemers. Ze heeft de liefde niet gevonden in het programma, maar wel vriendschappen voor het leven. Ook met Christiaan, die maar al te graag van de partij was op Jana’s speciale dag.

Jana en Christiaan hebben aan hun (twee) pijnlijke relatiebreuk(en) duidelijk geen wrange gevoelens overgehouden. Ze gaan als goede vrienden door het leven. Christiaan wil zijn ex-vrouw dan ook feliciteren op Instagram. Mooi om te zien.

Bron: Instagram Stories

Na pijnlijke breuk hebben Christiaan en Jana uit 'Blind Getrouwd' iets te vieren

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws