Na pijnlijke breuk met Ella Leyers: Rik Verheye komt met opvallend nieuws over liefdesleven

220909ELLALEYERSRIKVERHEYEINSTAGRAM
In februari kwam de donderslag bij heldere hemel voor Rik Verheye en Ella Leyers. Na een relatie van amper zes maanden, en een verloving van drie maanden, kwam er een einde aan hun sprookje. In Nina vertelt de ‘Nonkels’-acteur nu hoe het echt met hem gaat, ook in de liefde.
In februari raakte bekend dat Rik Verheye en Ella Leyers niet langer een koppel vormen. Hun romance was helaas van korte duur, maar daarom niet minder intens. De plotse breuk was dan ook een enorme klap voor de acteur. Maar nu gaat het beter dan ooit. "Ik ben zelden zo gelukkig geweest als nu”, bekent hij in Nina. “In die zin dat ik, door die hectische periode, heb beseft dat er méérdere pilaren zijn waarop mijn geluk steunt en bestaat.”
“Mijn werk, mijn plek bij Woestijnvis, mijn maten, mijn familie”, somt Rik op. “In zo'n situatie wordt het exponentieel zichtbaar hoe hard zij er voor je zijn.” Aan hun liefde en steun heeft hij in deze moeilijke periode erg veel gehad. “Maar ik heb ook meer rust gevonden. Een avondje alleen in de zetel zitten? No way dat ik dat vroeger gekund zou hebben. Maar ik kan nu intens gelukkig zijn om naar hier te rijden, wetende dat er niemand is”, bedenkt Ella’s ex zich.

Happy single

Van een nieuwe relatie is er duidelijk dus nog even geen sprake. "Klopt, maar wat niet is, kan nog komen”, denkt Rik erover. “Alles gebeurt met een reden. Ik heb uit het vorige veel geleerd, ik weet wat ik nodig heb”, besluit hij. “Pas als je goed kan zijn met jezelf, kan je ook goed zijn met anderen. Aan introspectie doen, stilstaan en tegelijk voelen dat je vooruitgaat: dat is belangrijk, weet ik nu. Ik heb beseft dat ik echt álles heb om gelukkig te zijn.”