Na spoedopname: Raf Van Brussel deelt nog meer slecht nieuws over zijn gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na spoedopname: Raf Van Brussel deelt nog meer slecht nieuws over zijn gezondheid

Na spoedopname: Raf Van Brussel deelt nog meer slecht nieuws over zijn gezondheid

Zanger Raf Van Brussel belandde vorige week met spoed in het ziekenhuis. Het is dan ook een wonder te noemen dat hij dit weekend op het Schlagerfestival staat. Al wacht hem daarna opnieuw een ziekenhuisopname.

"Het heeft er slecht uitgezien. Vorig weekend belandde ik na een spoedopname in het ziekenhuis met klachten in mijn buik. De dokters dachten aanvankelijk aan mijn appendix, maar het bleek diverticulitis, een lichte perforatie van de darm", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Helaas bleken ook zijn bloedwaarden veel te hoog. "Dus die moesten ze eerst naar beneden krijgen. Vervolgens moest ik voorbije dagen om de drie uur aan een baxter met antibiotica. Heel vervelend. Ik denk dat de voorbije vier nachten telkens hooguit één uur sliep. Ik ben moe. Maar was wel ontzettend blij toen ik een 'go' kreeg voor het Schlagerfestival."

Nog meer problemen

Maar helaas stopt de miserie daar niet. "Meteen na het Schlagerfestival moet ik opnieuw naar het ziekenhuis voor een operatie. Daarmee zou dit probleem verholpen zijn, maar is het niet gedaan. Ik heb al jaren last van nierstenen en nu is er weer én naar mijn blaas gezakt. Die moet er dus uit. Daar heb ik helaas al wat ervaring mee."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws